Avokati Naim Hasani ka pozuar në rrjetet sociale me një peshk të madh në dorë


Avokati Naim Hasani ka pozuar në rrjetet sociale me një peshk të madh në dorë. Ai ka shkruar me këtë rast në Facebook dhe me qëllim nënkuptues pak ditë pas zgjedhjeve të përgjithshme elektorale në Shqipëri, ku ai ka qenë aktiv dhe ka bërë fushatë për PD: „Kur thojne qe nuk kapet peshku i madh. Kapet qe ç'ke me te, vetem ne liqenin me te mrekullueshem ne botë, ate te Shkodres. Perveç fushates kishte nje menyre tjeter per tu relaksuar, peshku!!!

11 views0 comments

Shkrimet e fundit