45 mijë stërlina për të prekurit nga tërmeti me ndihmën e Radios shqiptare në Londër


Niman Hoxha

45 mijë stërlina për të prekurit nga tërmeti me ndihmën e Radios shqiptare në Londër


Dr Fatmir Terziu


Niman Hoxha, pronari i Radios shqiptare në Londër, njëkohësisht dhe i “London Eye Studio”, dhe një njeri i njohur i medias shqiptare në komunitetin shqiptar që në takimin me rastin e grumbullimit të ndihmave në Ambasadën e Shqipërisë në Londër, të inicuar nga Ambasadori Qirjako Qirko e pati ngritur zërin për grumbullimin e rreth 40 mijë stërlinave për të dëmtuarit. Duhe