11 fotografi që tregojnë se Harrow është vendi ndryshe në Londër


11 fotografi që tregojnë se Harrow është vendi ndryshe në Londër

Pse vallë nuk do të dëshironit të kalonit kohën në Harrow? Lagja e North West London, që është zona e Pinner, Harrow-on-the-Hill, Rayners Lane, Kenton dhe Wealdstone, midis vendeve të tjera, pra Harrow do të ishte një vend i tmerrshëm për të jetuar. Thjesht nuk ka asgjë për të joshur. Nuk ka parqe të bukura, nuk ka lidhje të jashtëzakonshme transporti, nuk ka vende të klasit të lartë për të ngrënë dhe pa dyshim asnjë park argëtues. Vetëm kështu e dini, ja 11 fotografi që tregojnë se sa është vërtet e tillë Harrow.

1. Nuk ka hapësira të bukura përreth


Pra e zymtë (Imazhi: Darren Pepe)

Fatkeqësisht Harrow nuk ka për vendasit asnjë dashuri për tu shijuar jashtë hapësirave të gjelbërta ose parqeve. Nuk ka hapësira mahnitëse të gjelbërta në Kenton, Harrow-on-the-Hill, ose Northwick Park.

2. Ndërtesat e saj janë mjaft të rangut të vjetër


Nuk ka shtëpi të mrekullueshme, të ngjashme me fshatrat, as kisha dhe muze mahnitëse si në këtë foto. Ju kurrë nuk do të ecni nëpër Harrow duke vlerësuar bukurinë e ndërtesave të saj.

3. Nuk ka ndonjë shkollë të famshme


Shkolla Harrow është vetëm një nga shkollat ​​më të mira në Mbretërinë e Bashkuar. Winston Churchill, Richard Curtis, Benedict Cumberbatch dhe një mori e kryeministrëve britanikë të gjithë shkuan atje së bashku me shumë personalitete të tjera të famshme, por akoma nuk është e veçantë.

4. Nuk ka muze të mahnitshëm


Muzeu Heath Robinson dhe Parku Memorial i Pinner janë ndër një varg muzesh në Harrow (Imazhi: Darren Pepe) Vetëm muzeu Headstone, muzeu i Bentley Priory, muzeu RAF dhe muzeu i Heath Robinson. Kjo është.

5. Është e mërzitshme, nuk ka për të bërë asgjë argëtuese


Nuk është si të ketë një sërë aktivitetesh të ndryshme sportive, mjaft vende argëtuese për të shkuar me fëmijë si Playgolf, ose shumë mundësi për blerje dhe kohë të lirë si kinema. Ose shumë bare, …restorante. Asnjë nga ato, fare. Ju nuk mund të argëtoheni në Harrow. Është e ndaluar.

6. Lidhjet e transportit janë mjaft larg kohës


Ka stacionin Harrow-on-the-Hill i cili është në linjën metropolitane të Londrës dhe Hekurudhës Kombëtare. Ka gjithashtu stacione në North Harrow, West Harro