Është cikël dashuria


    Është cikël dashuria


    Nga Betriçe Balliçi


    Mos u ndje në faj Me zemrèn e copëtuar në duar Mos më bëj të qaj. Është cikël dashuria Dikur vdes dhe ajo Si një trumcak në dëborë. Mos qaj Tani që po ikën rrugës ku Veç vije. Dhe mos u përpiq Të gjesh njè shkak Jo çdo përfundim e ka një përgjigje. Është cikël dashuria Si një zjarr i madh Flakëron deri sa digjet.

    5 views

    Shkrimet e fundit