top of page

ËSHTË BUKUR…


Një poezi nga Myslim Maska

ËSHTË BUKUR…

Gabimi im,

Shpirti im fatal!:

Desha ta bëja jetën PERËNDI…

Por dhe Buda dhe Krishti dhe Muhamedi

Më thanë:

Është më bukur të jesh NJERI!...

3 – 3 -2023

52 views1 comment

1 Komentar


Vasil Klironomi:

Është Bukur... një poezi perlë

Suka

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page