Çaste poetike  Çaste poetike


  Nga Rovena Shuteriqi


  Nëse rrugëtimi do më lodhi e male shkëmborë, vrrullin do më ndalin, si zanë mali mbi bjeshkë do fluturoj, do injoroj ngricën dhe acarin.

  Ndër krahë do marr pendë shqiponje edhe pse këmbët ia kalojnë maratonamakut. Largësia deri tek ty më jep zotësi Hermesi, perëndesha Afërditë, tek ty, do më ndali.

  2 views

  Shkrimet e fundit