top of page

ZOTI NUK THOTË HARROJE


Nga Sabit Rrustemi


Zoti nuk thotë Harroje As Zemra

Një det ndjenjash Qepet Çepurit Po rruga përpjetë Deri në Kodër

Shtigjet zik - zake I ka mbuluar dushku Bari i ri E paecura ime Vonohet për pak

Atë që e dua E ruaj në vete Edhe kur më ikën me mëngjes Edhe kur më kthehet Rrallë e përmallë Përmes ndonjë ëndrreje

Lutjet nuk kryejnë punë më Nëse nuk lëviz drejt teje Më shkel dhe kjo kohë

E dashur Po e deshe malin Qe ku jam Po e lype detin Qe ku e ke Në shpirtin tim

Dhe mua të tërin Diku thellësive të tua Të paprekura

Ç' mund të të ofroj më shumë Pos shpirtin tim Të rinuar prej dashurie

---------- ( Nga libri në proces botimi: HYJNORJA IME JE TI, vëllimi i parë )

18 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page