ZOTI NUK MË THOTË HARROJE


Sabit Rrustemi

Zoti nuk më thotë harroje as Zemra

Një mal ndjenjash qepet Çepurit deri në Majë Kodre te ajo Tumë

Shtigjet zik - zake i ka mbuluar dushku

E paecura ime ka ngecur hapësirës së pashkelur të trupit Tënd

Pa i kthjellur sytë më ikën e më kthehesh rrallë e përmallë përmes ndonjë ëndrreje të re

E dashur po e deshe malin qe ku jam po e lype detin në shpirtin tim e ke

Dhe mua të tërin thellësive të paprekura

Asgjë s mund të të ofroj më shumë pos qenies sime të rinuar prej dashurie( 1tetor 2014 - 9 nëntor 2020)

21 views0 comments