WhatsApp


WhatsApp

Fatmir TerziuKur të trokasësh gotën

qielli do të zbutet në tiklimin e parë


si pluska

e një loti të shfaqur mbi qelq.


Lëngu do të filloj

të mbushë zgavrën e tij prej malli


xixlla në shirita të ngjeshur

në spektrin viziv.


Duke u përpjekur me fjalë

të kujtoj se të kam vjedhur pa mend


disa nga trokitjet e zjarrta të zemrës

në shtratit tënd…


…dhe ti më përgjigjesh me vrap

me buzë të kuqe në WhatsApp

30 views1 comment