Westfield është 'akoma i përkushtuar ndaj Croydon'


Westfield është 'akoma i përkushtuar ndaj Croydon'

përkundër koronavirusit, por ende nuk ka ndonjë azhurnim të përparimit

Kanë kaluar më shumë se gjashtë muaj që kur u njoftua se skema ishte duke u shqyrtuar

Bllokimi prej koronavirusit ka prekur qendrat e qyteteve në të gjithë vendin me disa dyqane që duhet të mbyllen për mirë. Qendra e qytetit Croydon nuk është ndryshe dhe pandemia ka lënë shumë njerëz të pyesin se çfarë do të thotë për zhvillimin e vonuar të Westfield. Kanë kaluar më shumë se gjashtë muaj pasi u njoftua se rishikimi i miliardë paundëve të qendrës së qytetit ishte duke u rishikuar.

Por puna nuk ka filluar dhe akoma nuk ka datë se çfarë do të bëhet apo edhe kur përfundimi i rishikimit. Në një takim të komitetit shqyrtues të këshillit këtë javë, shefi ekzekutiv i këshillit tha se kompania që qëndron pas zhvillimit ende planifikon të sjellë qendrën tregtare në qytet.

Negrini tha: "Unibail Rodamco Westfield ka qenë në kontakt me këshillin për të thënë se i është përkushtuar Croydon, si dhe për të siguruar që të gjitha pasuritë e tyre, përfshirë Centrale dhe Whitgift Center që do të fillojnë të hapin disa prej njësive të tyre jo thelbësore të shitjes me pakicë."

Shefi ekzekutiv shtoi se ishte një lajm i mirë që do të hapet një sallë tjetër e bukurisë në sitin e sallës së bukurisë së Debenhamit. Debenham njoftoi në fillim të majit se nuk do të rihapte dyqanin e saj Centrale pas mbylljes. Planet janë duke u hartuar nga Partneriteti Croydon, një ndërmarrje e përbashkët midis Unibail-Rodamco-Westfield dhe Hammerson. Unibail-Rodamco-Westfield dhe Hammerson nuk do të komentojnë më të fundit në lidhje me rishikimin, por thonë se ata janë në kontakt me këshillin për planet për të dyja rihapjen e dyqaneve në muajin e ardhshëm dhe rishikimin e zhvillimit.

16 views0 comments