top of page

Virusi që humbet pikëmbështetjeHeshtja u duk më në fund. Vetëm aty… vetëm aty ku asnjë shekull nuk e kishte besuar si të tillë. Një heshtje tinëzare. Një shtojcë e një virusi. Një shtojcë e pakuptueshme, e strukur po stabilizonte ngarkesën e negativitetit në trupin natyror të organeve. Eh…E gjitha ishte si në rrugëtim virusi. E gjitha është … e gjitha ndjen…Por, … zemra?!

Zemra e ndjen se po shkrihet gjaku nga kontraktimet. Organet kryesore të brendshme që ndjejnë thellësinë në të cilën shqetësimi është relativ me normën. Norma është (aktivitet) përballë situatave të ngutshme mjedisore. Jashtë sistemit, nuk është në kundërshtim me asnjë mënyrë. Është njësoj sikur të ishin hyrje të thjeshta, që reagojnë në një formë të aftë të lëvizin vetë.

Sinkronizimi me botën dalëse. Aktiviteti fillon të matet vetë “për të mirën” më të madhe. Një gjykim bën thirrje përballë mbylljes së një marrëveshje. Marrëveshja më në fund po hyn në diçka të destinuar për sfidat për të adresuar normën e rritjes së ngërçit shumë herët për të eksperimentuar. Eksperimentuar me eksperimentet?!

Eksperimentet kanë për qëllim të formojnë diçka që është në përgatitje e sipër. Duke pritur thirrjen për në përfundimin e pikave plotësuese takohen me efekt negativiteti. Më i fortë si virusi i cili është mësuar të rrethojë këtë kalibër. Një arsenal i bërë prej prodhuesit shtyp mbi kodin e sjelljes.

Operimi i një sistemi (vullneti) kundër përgatitjeve të tij. E kundërshtia është vetëm një grupnajë. Një grup i mbushjeve të ndryshme në frymën e procesit të negativiteteve. Një tjetër….? Një virus!

Virusi përfshin forcën e tij të rregullimit në formën e diagrameve të pakuptueshme që flakërojnë. Diagrama të pandjeshme që tregojnë vendet e sakta të cilat virusi mund të kishte një sistem më të mirë të një trupi për të ekzekutuar procesin e tij të negativitetit. Përhapja e këtij ndikimi të pazakontë po nxit shtojcën e vetë konstruksionit.

Pra, tani është bollëku i virusit përkundrejt koleksionit të trupit?

Nuk mund të parashikoj se çfarë nuk ka filluar nga përpunimi i eksperimentit. Duke ditur kaq shumë, frika është tek të gjitha interpretimet, është larg e mjaft larg nga marrja e formës së vërtetë. Asnjëherë e vlerësuar si një vetëdije tjetër. Vetëm për sa kohë që është e nevojshme për të arritur atë objektiv. Virusi ose sistemi i tij i mbyllur në një formim negativiteti brenda ndjesisë së trupit. Atje njësoj mendohet?

Dhënia e kredisë larg asaj që është vërtet e pa…qartë. Virus ... i keq. Asnjë virus…nuk është i mirë. Edhe virusi mund të shpojë shtojcën e tij pikërisht poshtë fytit tuaj! Të detyron të kuptosh se sa tingëllon ngutja e parakohshme. Eksperimentet e lëshuara nga kontrollet e sistemeve, duke miratuar një përgatitje të gjerë të sistemit.

Kontrollet e kontrollit të bilancit. Përgatitjet tashmë testojnë mjaftueshëm në mjedisin e vet. Mjetet dhe mekanizmat e gatshëm për performancë. Përbërësit kurrë nuk druajnë larg nga një sfidë. Nëse nuk mbetet një thjeshtues i vetëdijshëm i bazës? Nuk dëshiron asgjë më shumë sesa të mos lëshojë urdhëra të tillë. Marrja në rrugën e një sistemi të ndërgjegjshëm duke kuptuar shpejtësitë e veta që kërcejnë nga një sekondë te tjetra.

Ndonjëherë është një ngarkesë në dritë. Duke u ndalur shumë, ndonjëherë është një dhimbje koke duke pritur për të tharë qenien njerëzore! Virusi bën që sistemet të pranojnë sfidën e tij të plotë. Respektimi i procesit të negativitetit për ta bërë atë natyrisht triumfues. E çfarë mbetet?

Të joshim virusin që të mos i mbytë përbërësit e tij shumë lehtë. Virusi tundohet të veprojë. Trupi i sistemeve që presin për virusin, që të marrë karremin e dukshëm. Cila është shumë e mirë për të qenë e vërtetë? Nëse vetëm rregullat e kolonave të ndryshme do të bënin një kontroll biologjik nën kapuçin e tij të kthyer anash. Gjithçka nuk do të jetë aq konfuze, përsëritëse ose e ndërlikuar. Lista nuk vazhdon … ama dhe vazhdon. Bllokon me të njëjtin qarkullim të premtimeve për të vepruar mbi të meta të caktuara për të cilat besohet dhe pretendimi i njëanshëm. Pretendimi?

Pretendimi? Kur është në të vërtetë njëanshëm gjithnjë në fund kooordinon shkallën e ulje-ngritjeve të duhura. Përfundimi i avantazheve të dy të kundërtave kurrë nuk fiton të njëjtën anë si vetvetja. Mund të përmbushet njëanshme e destinuar për vetëm një pjesë të ekuilibrit gjigand. Asnjëherë nuk e zvogëlon plotësisht rezultatin në pikat e tij të interesit. Interesi tashmë po e përkeqëson gjuhën e trupit të tij!

Procesi i negativitetit po rezonon haptas nga thellësia .. nga brenda. Qelizat bëhen të njollosura. I mbushur me mosbesim në vetvete. Përpjekja për të bllokuar mesazhet drejt qelizave të tjera fqinje të vendosjeve të ngjashme. Një qelizë nuk është më ndryshe nga shtëpia e dikujt. Hapësira që reagon në hartimin tuaj. Ju besoni tek fjala sistem. Instinktet që mbajnë premtime të guximshme për eksperimentin. Cila plotëson çdo pritje të mundshme? Një diskutim i nxehtë midis hapësirave të qelizave.

Diçka po rrezaton ato hapësira midis lidhjeve të pambuluara nga motive të rregullta. Pikëmbështetësit nuk e imagjinojnë mirë. Është një rrethanë vizuale dhe ndjenjë. Asgjë më shumë për të mbajtur tuajin, plot potencial reflektues, në qëndrimin e qëndrueshëm midis marrëdhënieve tuaja. Mos lejoni që të bëheni të pakonkurueshëm përballë veprimeve të negativiteteve.

Virusi është dinak. Megjithatë i shkaktuar keq. Asnjëherë mos hezitoni të merrni me vete gjithë bllokun fqinj. Asgjësimi i vetë kontrollit të gjurmëve të tij (dëshirat dhe nevojat). Dalloni një akuzë të madhe për komplikime që lindin nga vetë replikimi i cili po voton negativitetin e gjallërave në platforma më të larta. Frekuencat rikoshetohen mbrapa dhe forca e tyre prodhon lajme. Si fëmijët tek një kërcim nga faza në fazë, në mënyrë që të gjejnë veten e tyre.

Një pluhur i vendosur në pretendime të gabuara të vetvetes. Eksperimenti ishte një turp. Virusi është mashtruar! Mashtruar nga vetë natyra e saj e përsosur.

Sistemi i gëzohet pretendimit të servitutit. Asnjëherë nuk është dashur të veproni me dëshirë vullnetin për përshtatje më të reja. Është e tolerueshme të mendosh se dy anë të së njëjtës monedhë, ndonjëherë mund të sjellin paqe. Një ilaç paqësor shumë i fuqishëm për pëlqimet e një të burgosuri të thjeshtë. Virusi kërcënon në shtypje. I zhvendosur tashmë në ndikimin se përsëri gjendet në rrjedhën e gjelave që nuk janë krijuar, që ende priten për t’u bashkuar me kauzën e tij. Një shkak i përbërë. Asnjë servitut. Përveç se një ego që rritet më mirë se tjetra. Duke u bërë … kështu armiku i saj më i keq. Një akuzë në vetvete që reflekton plot gënjeshtra edhe në mohim, dhe në fëmijëri për suksesin RIP … e kështu pastaj veç e veç! Virusi flet një herë të fundit. Unë … Unë… mendova se kemi pasur një marrëveshje?! Tani si funksionon një marrëveshje pa adresë, kur nuk e njoftuam njëri-tjetrin për pretendime të tilla? I burgosuri është duke ikur! Mbajeni për shpërblim?! Koloni i trupit të sistemeve, kënaqet në mënyrë të padrejtë. Le të testojmë forcën e vëllezërve të ngjashëm. Në përpjekjen për të tërhequr më shumë sistemin tonë të papërlyer të dëshirave besnike!

68 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page