Vangjush Ziko nderohet me CertifikatëShkrimtari dhe poeti i njohur Vangjush Ziko është nderuar me çmimin “FAN S. NOLI” me në konkursin poetik “jeta është pasuria më e çmuar që gëzojmë” organizuar online nga Klubi i shkrimtarëve “Bota e Re” Korçë. Çmimi i është dhënë për poezinë e tij “Pranverë me ethe”. Certifikata është firmosur nga Arjan Kallço, sekretar, dhe Eris Rusi, Kryetar.

Vangjush Ziko ka falenderuar Lidhjen e Shkrimtarëve “Bota e Re” Korçë për këtë nderim dhe vlerësim të lartë e të vyer që i bëri, duke i përshëndetur e përqafuar të gjithë me mall që nga Kanadaja.

44 views0 comments

Shkrimet e fundit