top of page

U PUTHËM NË ËNDËRR!


U PUTHËM NË ËNDËRR!

Nje poezi nga Myslim Maska

U puthëm në ëndërr

Bashkë,

Moj çupëz e vogël,

Unë plak dhe ti ëngjëll

Ta zbukuronim

Botën…

Kur u zgjova, Ti

Përlotur

Tundje dorën…

Në arkivol, i mbyllur,

S’e di

Ku po më çojnë…

10 – 09 – 2O22, Athinë.

38 views4 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page