top of page

Treshja shqiptare u burgos në Teesside Crown Court për prodhimin e kanabisitTre djem shqiptarë u shfaqën përmes lidhjes video për t'u dënuar për rolet e tyre në prodhimin e Klasit B.


Tre djemtë janë burgosur për rolet e tyre në prodhimin e kanabisit. Treshja ishin Florian Lleshi, 22 vjeç, Artan Ndoj, 27 vjeç dhe Denis Aliseni, 20 vjeç. Të tre ishin shqiptarë që shfaqeshin përmes lidhjes video në burgun Durham, të ndihmuar nga një përkthyes shqiptar. Ata u përballën me dënimin nga gjykatësi Paul Watson në Teesside Crown Court të Mërkurën. Lleshi dhe Ndoj ishin deklaruar fajtorë për komplotin për të prodhuar një drogë të kategorisë B, kanabis. Të dy nga Abbydale Road, Sheffield, secili u burgos për 11 muaj.

'Jeta jonormale': Brenda gjykatës Teesside si frika nga virusi 'vrasës i padukshëm' u rrit dita ditës. Aliseni pranoi se ishte e shqetësuar në prodhimin e kanabisit në Hartlepool më 13 shkurt të këtij viti. Aliseni, nga Vicarage Park, Londër, u burgos për 14 muaj. Gjykatat janë akoma të hapura por gjykimet e reja janë pezulluar në mes të krizës Coronavirus. Të dy gjykatat e kurorës dhe të magjistratëve tani po dëgjojnë vetëm raste urgjente. Në rastin e gjykatave të magjistratëve, kjo përkufizohet si kujdestari brenda natës dhe njerëzit e sjellë nga burgu.

Shërbimi i Gjykatave dhe Gjykatave të HM (HMCTS) thotë se po shmang dëgjimet fizike kur është e mundur, rregullimin e seancave dëgjimore në distancë dhe përdorimin e masave për distancimin shoqëror kur është e nevojshme frekuentimi fizik. HMCTS tha sot se "stafi dhe gjyqtarët po vazhdojnë punën e tyre thelbësore".

34 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page