Titra të zgjuar të Vitit të Ri në rrjetet sociale
1. 2020-ta me të vërtetë e shfryu topin këtë vit.

2. Brohoritje për të marrë vendime sonte!

3. Duke parë vitin e kaluar, paspamja ishte me të vërtetë 2020.

4. Viti i ri do të jetë këtu me një shishe.

5. Ti ishe filxhani im i çajit, por unë tani pi shampanjë.

6. 2020, ju jeni dollia e 2021-shit.

7. Një rezolutë e Vitit të Ri është diçka që shkon brenda një viti dhe tjetrit.

8. Më pëlqen kur ata lëshojnë topin në stadium. Është një kujtesë e bukur e asaj që iku prej gjithë vitit.

9. Natën e Vitit të Ri është e vetmja herë që kam një personalitet me flluska.

10. 2020 kaloi si një turbullirë. Rezolucioni im i Vitit të Ri duhet të ketë qenë shumë i ulët.

11. Zgjidhja ime e Vitit të Ri është të jem më optimist duke e mbajtur kupën gjysmë të mbushur ... Me rum, vodka ose uiski.

12. Le të festojmë Natën e Vitit të Ri duke marrë shumë vendime të derdhura.

13. Çdo prag të Vitit të Ri, pres një shfaqje të mirë në ajri ....

14. Rezolucioni im i Vitit të Ri është 1080 pixel.

15. Zgjidhja ime ishte të lexoja më shumë, kështu që vendosi titrat në televizorin tim.

16. Si e quante babai shishja e vogël e … rakisë? Pop!

17. Çfarë ndodhi me njeriun që vodhi një kalendar në prag të Vitit të Ri? Ai mori 12 muaj!

18. Pse 6 ishin të frikësuar nga 9 në prag të Vitit të Ri? Sepse 9, 8, 7 ...