Të çliruar dhe mashtruar


Naser Aliu

(Shkërbim i poezisë së Fan Nolit, Anës lumenjve...) Të çliruar dhe mashtruar grabitur dhe dërmuar me biletë dhe shumë shpresë askush atje nuk do të mbesë

Në një anë demarkacionin n‘ anën tjetër korrupsioni në një anë politika me mafi si shpërblim një autonomi banditët me pushtet Kosova shtrirë plot lezet!

33 views0 comments

Shkrimet e fundit