Supermakina e parë e Shqipërisë duket spektakolareProjektuar nga artisti vizual Qendrim Thaqi, kjo makinë e re synon të jetë super makina e parë shqiptare ndonjëherë dhe bazuar në pamjen e saj, ka nisur mirë.

Arrera Automobili ka në plan të fusë në prodhim super veturën 840 kf.


Pavarësisht se ka një gamë të madhe të super veturave atje, gjithnjë e më shumë janë në rrugë e sipër. Në botën virtuale, Jaguar po sjell një veturë të re në mbrëmje, por ka shumë oferta të jetës reale që vijnë së shpejti, mes tyre edhe Maserati MC20. Makina që shihni më poshtë është diçka nga një përzierje e të dyve, pasi është një pasqyrë e një makine që synon të bëhet një makinë e vërtetë diku në të ardhmen e afërt.

43 views0 comments

Shkrimet e fundit