top of page

Studentët mbledhin para për viktimat e tërmetit shqiptar


Studentët në Akademinë e Aftësive Teknike të Kolegjit Barking dhe Dagenham mbledhin para për viktimat e tërmetit shqiptar. Studentët nga Akademia e Aftësive Teknike të Kolegjit Barking dhe Dagenham kanë mbledhur 450 £ për viktimat e tërmetit në Shqipëri që vrau 51 njerëz.


4 views5 comments

5 תגובות


Prof Dr Fatmir Terziu
Prof Dr Fatmir Terziu
20 בדצמ׳ 2019

Fatmir Terziu Respekte për angazhimin e tyre pa bujë

לייק

Prof Dr Fatmir Terziu
Prof Dr Fatmir Terziu
20 בדצמ׳ 2019

Pirro Loli Perulem me respekt para tyre

לייק

Prof Dr Fatmir Terziu
Prof Dr Fatmir Terziu
20 בדצמ׳ 2019

Drita Cerekja RESPEKTE

לייק

Prof Dr Fatmir Terziu
Prof Dr Fatmir Terziu
20 בדצמ׳ 2019

Gazmend Cufaj Respect per keto Studentet .

לייק

Prof Dr Fatmir Terziu
Prof Dr Fatmir Terziu
20 בדצמ׳ 2019

Kristina Leka Bravo studenteve


לייק

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page