Sot Celtik F.C. ka një mik special në krah të tyre


Klubi i Futbollit Celtic është një klub profesional skocez i futbollit me qendër në Glasgoë, i cili luan në Premiership Skocez. Klubi u themelua në 1887 me qëllim të zbutjes së varfërisë në popullatën emigrante irlandeze në pjesën lindore të Glasgow. Sot në orën 15:30 Celtic luan me Ferencváros, ku sipas BBC-së „Celtic v Ferencvaros: Pret për hakmarrje kundër forcës së ringjallur hungareze“

Por sot Celtik ka një mik special në krah të tyre. Është Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T. Ilir Meta që do të jetë në stadium për një mbështetje që tashmë dihet se z Meta e ka shfaqur hapur dhe publikisht atë. Në Twitter ai shkruan „Me Rudin dhe Rocco Vata në Glasgow. Më në fund, gati për Parajsë.“ Kaq ka mjaftuar dhe të mbushet postimi i Presidentit të Shqipërisë me qindra mirëseardhje, ku thelbi i tyre spikat „Mirë se vini në Glasgow dhe në Parajsë, që gumëzhin për vizitën tuaj të parë, shijoni "Le të bëjmë pak zhurmë për Bhoys".


Celtic Football Club is a Glasgow-based Scottish professional football club that plays in the Scottish Premiership. The club was founded in 1887 with the aim of alleviating poverty in the Irish immigrant population in eastern Glasgow. Today at 15:30 Celtic plays with Ferencváros, where according to the BBC "Celtic v Ferencvaros: Waiting for revenge against the resurrected Hungarian force"

But today Celtic has a special friend by their side. He is the President of the Republic of Albania, H.M. Ilir Meta who will be in the stadium for a support that is already known that Mr. Meta has shown openly and publicly. On Twitter he writes “With Rudi and Rocco Vata in Glasgow. Finally, ready for Paradise. "That was enough to fill the post of the President of Albania with hundreds of welcome, where their essence stands out" Welcome to Glasgow and Paradise, which are buzzing for your first visit, enjoy "Let to make a little noise for the Bhoys. "

18 views0 comments

Shkrimet e fundit