Sot është ditëlindja e Sfida Pojanaku


Sot është ditëlindja e Sfida Pojanaku, shtëpi botuese, Tiranë. Ajo, ashtu si krijuesit, nuk ka moshë, aty është 3 vjeç, aty 33, aty, ajo e di...

Ju uroj gjithë krijuesve krijimtari të begatë dhe mirësitë e gjithë botës.

Përshëndes këtë ditë të shënuar autorët e Sfidës, poetët Sami Velçani, Nesti Maçolli, Sabina Darova, Bajram Sulejmani, Jani Qerreti, Elida Kongjoni, Sotiraq Spirollari (Richie) piktorët Henri Shkurti, Albi Duka, Vigan Demiri, Florent Buca, Studoi Petani Desing Tiranë, shtypshkronjën Julvin, Ilar, Tiranë.34 views0 comments

Shkrimet e fundit