SHQIPNIADHE “BALTA” KOMUNISTE


Nga Fritz RADOVANI:

SHQIPNIA

DHE “BALTA” KOMUNISTE2021 “RIKTHIMI” I QEVERISJES KOMUNISTE …

Mos e harroni kangën “Dalëngadalë po vjen behari…”, besoj ju kujtohet!

Rinia per’si e ka fillue, edhe ajo do ta mësojnë shumë shpejtë!

“Rilindja” komuniste na sjellë shumë kujtime! Nder ma të vjetrat e asaj kohë janë votimet e vitit 1945...Sejfullah Maleshova u pat kujdesë atëherë me porosi të tiranit Ever Hoxha, me formue edhe disa parti tjera, që nuk e besoj