Shqipëria, 30 vjet në krizë demokratike, ligjore dhe integruese


Nga Skënder Sadri KAPITI Shqipëria, është fakt se ajo është shëmbulli më i keq në Europë për shtetndërtimin modern dhe ligjor, shëmbull si shtet kampion për dështimin e demokrascisë, për korrupsionin dhe për krimin