Rrugëhumbur


Faruk Myrtaj

Rrugëhumbur

tregim

“…Cila perëndi mori hakën e miteve

dhe e shndërroi botën në një lodër kibernetike?

Sa shekuj do të na duhen

që të mbërrijmë në stinët e dikurshme?...”