Rikthimi në Çamëri*


Opinion Prof.Dr. Resmi Osmani

Rikthimi në Çamëri*

Çështja çame, po të zhvishet nga ngarkesat politike, arkaike e reaksionare, falsifikimet dhe qëndrimet dashakeqëse, raciste dhe ksenofobiste, që nganjëherë arrijnë deri në absurd, nga qëndrimet alergjike dhe refraktare, që mbahen nga qeveritë dhe qarqet shoviniste të politikës greke, problemi thjeshtohet dhe qartësohet: dëbimi nga trojet e veta i gjithë popullates shqipë