Rezalla dhe gurët e kujtesës historike


Reportazh

Nga Xhevahir Cirongu

Rezalla dhe gurët e kujtesës historike


( Përkujtimore me rastin e 632 vjetorit të betejës në Fushë – Dardani )


<