top of page

Reagimi i dytë


Zgjedhjet

(Reagimi i dytë)

Është shqetësuese që misioni vëzhgues ndërkombëtar i OSBE- ODHIR- it për zgjedhjet lokale në Shqipëri, nuk del ende me një raport paraprak për ecurinë e tyre, përpara opinionit publik shqiptar dhe të vendeve që përfaqësojnë!

Nga praktika, gjithmonë kanë folur pas davasë, pas “të vjelit”, pas “kuvendit” dhe kanë lënë ca shënime, që qeveria, në zgjedhjet e tjera të radhës, as i ka përfillur fare ato rekomandime, siç po vepron dhe sot.

Jo vetëm si ka përfillur aspak, por hap probleme të tjera, të reja, të panumurta.

Shkurt, një mision kot më koti!

Por, më shqetësues është fakti që ambasadorët e huaj në Tiranë nuk u tërheqin vëmendjen forcave politike dhe qeverisë për shkeljet ligjore gjatë fushatës.

Siç duket, kanë bërë paktin e djallit!…


Zgjedhjet

E patë Erion Veliaj- n në Kavajë?!…

Me 40 militantë partie në rolin e bodigardëve (të paligjshëm)…

Të gjithë me veshje të zeza…

Mendohuni mirë për pasnesër të gjithë dhe në të gjithë vendin!

Parti e krimit 80- vjeçar nuk ndalet!

19 views0 comments

Komentáře


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page