top of page

Raportet e rënies së Facebook po shtohen sot


Raportet e rënies së Facebook po shtohen sot


Facebook DOWN: Faqja e rrjeteve sociale dhe Messenger nuk punojnë për miliona

Raportet e FACEBOOK janë përmbytur sot, me qindra miliona përdorues që përjetojnë probleme me faqen e gjigantit të rrjeteve sociale, si dhe aplikacionin Messenger. Këtu është statusi i fundit i serverit të Facebook.


Raportet e rënies së Facebook janë në rritje sot, me njerëz të panumërt që përjetojnë probleme si me faqen e gjigantit të rrjeteve sociale ashtu edhe me aplikacionin Messenger. Monitoruesi i pavarur i ndërprerjeve ka regjistruar një rritje të madhe në raportet e Facebook down dhe Messenger down. Në kohën e shkrimit të Down Detector, Mbretëria e Bashkuar ka regjistruar një kulm prej më shumë se 50,000 raporteve të uljes së Facebook.


WhatsApp Poshtë: Mijëra njerëz nuk janë në gjendje të dërgojnë mesazhe në iPhone dhe Android

Instagram DOWN: Shërbimet e Instagram nuk funksionojnë sonte


Ndërsa monitoruesi i pavarur i ndërprerjeve ka regjistruar gjithashtu më shumë se 8,000 raporte të ndërprera të Messenger.

Sipas statistikave të Down Detector, shumica dërrmuese e përdoruesve të prekur të Facebook po përjetojnë probleme me uebfaqen aktuale të Facebook. Ndërsa të tjerët kanë probleme me aplikacionin Facebook dhe lidhjen e serverit. Ndërsa çështjet e shërbimit të Facebook goditën përdoruesit u mblodhën në Twitter për të raportuar problemet me të cilat po përballeshin.

18 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page