top of page

Qirinjtë e pa ndezur


Luan Xhuli

Sa i pa fat përballë një enigme, një besimi, një dashurie, një loti , një deshire te pa shprehur.. Sa i pa fat ndaj një mbajtje fjale, ndaj një zgjimi drite, ngjyre,shikimi… Një qiri i pa ndezur për shpresën, homazh i përshpirt për sigurinë. Mos qënia përbuz veten. Arkivol pa emër, qytet pa banorë,të dashur pa dashuri, nëna pa mëmësi dhe burra të pa emëruar… Truri ka dalë jashtë mureve të së vërtetës dhe mendimi, dizifektohet mes hijeve të një çmendije pa emër . 14 Prill 2020
31 views0 comments

Komentar


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page