top of page

Pulastreni - Laureat i poezisë moderne shqiptare


LAUREATËT E SKRIBOMANISË- Unë jam Pulastreni - Laureat i poezisë moderne shqiptare, që andej e përkëtej,....po ti? - Unë jam Pulëfusha - Laureate e romanit dhe intervistave postmoderne të letërsisë shqipe. - Mjaftueshëm për të qenë një çift princëror. - Patjeter, mik i vjetër. Le të thonë sa të duan se nuk jemi veshur me diell dhe mbathjet mbathur me hënë...35 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page