top of page

Protesta partiake


ILLO FOTO


Fahri Dahri

Përshëndetje Fahri ,

Më pëlqeu shumë opinioni yt , për protestën ndaj Ministrit  të jashtëm Grek. Po të shkruaj këtu, se  nuk më del shënimi ne "Fjala e Lirë". Një  çështje  madhore e nivelit të OKB, përfaqesohet  nga pak kacafytje me policinë, që materjalizohet me shishen  e ujit, mbi makinën e policisë .Protestë e pa menduar dhe  e organizuar keq . Në fund,  spektatori televiziv, gjykon se  policia shqiptare, qënka pengesa kryesore e  kësaj  çështje madhore. 

Jam kurioz, për një gjë tjetër. Ta zëmë se policia i lejoi të thyejnë  bllokimin, pastaj  ç'do të vijohej ? Bisedimet  dhe marrveshjet, janë instrumentat, që zgjidhin  çështjet e mëdha . Nuk është koha e gladiatorëve, të cilat nuk kanë as një vlerë  në kohën  e zgjidhjeve të  sotme .  Një gjë nuk kuptoj. Partia  çame duhet të  ketë selinë në Athinë, sepse këtu , ku janë  kapardisja krijon përshtypje shumë të keqe tek zyrtari, që ka ardhur për bisedime. Veprimet jashtë, u ngjajnë atavizmave terroriste, për të mo thënë fëminore . Humbën ditën gjithë ata njerëz, kush i degjoi ? Qënkan bashkuar me V.V-në e Albinit, që e ndriti  në Kosovë dhe mbetën pa zgjidhur çështjet e Shqipërisë dhe aq me pak  "Çështja   Çame", që mbart mbi vete një problem madhor, përpara të cilit çështja  e detit, është thjesht vogëlsirë. Po ku e din  Albini dhe të tjerët, që nuk u a di emrat, se bisedimet, për detin, mundet të jenë prelud  i "Çështjes Çame", në gjykatën e  Hagës? Të përgëzoj, për llogjikën e ftohtë, në çështje të mëdha. Përqafime: Illo Foto  

41 views1 comment

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page