Prilli është Muaji i Ndërgjegjësimit për Abuzimin e Fëmijëve
Prilli është Muaji i Ndërgjegjësimit për Abuzimin e Fëmijëve. Gjithmonë kam ndihmuar në përhapjen e të gjithë ndërgjegjësimit për abuzimin dhe do ta bëj edhe këtë prill. Ne jemi shkrimtarë krijues, e dimë që fjalët kanë fuqi, kështu që shpresoj të shoh më shumë nga kolegët e mi shkrimtarë të përhapin ndërgjegjësimin për abuzimin këtë muaj.

Nëse më dërgoni një mesazh dhe unë do ta ndaj. Është vërtet e rëndësishme të përhapet ndërgjegjësimi për abuzimin, por këtë vit, është edhe më i rëndësishëm. Për shkak të zgjatjes së pandemisë, më shumë njerëz kanë bashkëpunuar me abuzuesit e tyre, kështu që për fat të keq abuzimi është përkeqësuar.