PREKMË  Albana Shala


  si te prekesh nje enderr, nje te panjohur

  prekme si te prekesh nje tel qe kendon nje liber te dashur nje tufe borzilok

  Prekme si penda bojen boja letren uji kyçet vera qiellzen drita frutin

  prekme si per te paren dhe per te fundit here

  prekme pa me prekur prekme


  2 views

  Shkrimet e fundit