POETI QE PREDIKONTE PAQE TE FEMIJET


SHPENDI TOPOLLAJ


MUSTAFA SPAHIU – POETI QE PREDIKONTE PAQE TE FEMIJET


In memoriam


Ndërsa lexoja librin e autorit Mustafa Spahiu, me titull “Me buzëqeshje ju dal përballë”, m`u shfaq para sysh një thënje e Persi Bishi Shellit, poetit dhe eseistit romantik e jetëshkurtër, se “Poezia përjetëson gjithçka është më e mirë dhe më e bukur në botë”. Dhe besoj se të tërë pajtohemi në këtë pikë: se nuk ka gjë më të mirë dhe më të bukur në botë se fëmijët, për të cilët shkroi prej rreth gjys