Poetët jetojnë pavdekshëm në artin e fjalës


Lamtumirë miku e kolegu im i shtrenjtë Vasil Tabaku!


POET i mrekullueshëm, NJERI dhe QYTETAR i jashtëzakonshëm.


Esse nga Raimonda MOISIU


Shuhet Vasil TABAKU, shkrimtari, poeti, publicisti dhe gazetari veteran i RTSH dhe në ATSH.