Plani i hapjes së mbylljes me 5 faza


Rradhat?! Por distanca ndryshe nga ato që kemi provuar

Mendohet se disa plane daljeje mund të jenë në fuqi menjëherë të hënën. Ndjehet se Londra, dhe pjesa tjetër e Mbretërisë së Bashkuar po pret me frymën e prirur që Boris Johnson të ndajë planet e heqjes së bllokut të koronavirusit nga Mbretëria e Bashkuar. Kryeministri pritet të ndajë planin që tashmë thuhet se është hartuar në një dokument prej 50 faqesh dhe jep një orar të saktë që Britania të ndjekë gjatë gjashtë muajve të ardhshëm. Ndryshimi i parë pritet të vijë nga e hëna, disa orë pasi z. Johnson do të ndajë të gjithë hartën e rrugës. Është zbërthyer në pesë faza dhe do të ketë pauza pas çdo faze për të kontrolluar ndikimin e tij. Numrat e monitorimit do të mbeten të rëndësishëm pasi Mbretëria e Bashkuar tani ka shifrat më të këqija në Evropë për vdekjet, dhe e dyta më e keqja në botë pas SH.B.A.

Numri i vdekjeve në të gjithë vendin u rrit në 30,000 dje. Ndërsa numri i vdekjeve po bie çdo ditë, do të jetë e rëndësishme të vlerësoni çdo ndryshim ashtu siç ndodh. Që nga dita e hënë, do të jenë në fuqi disa masa dalëse - duke përfshirë ushtrimin e pa kufijve do të lejohen, punonjësit do të inkurajohen të kthehen në vendet e punës që kanë qëndruar të hapur gjatë gjithë bllokimit nëse qendrat e sigurta dhe kopshtet mund të rihapen, ndërsa mund të ketë më shumë udhëzime për përdorimin e hapësirave të jashtme përfshirë tregjet me ajër të hapur, rrugët e larta dhe varrezat. Pjesa tjetër e planit pritet të zgjasë mbi gjashtë muaj deri në tetor.

61 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif