top of page

Pashkëve në këto kohë të vështira u përzgjedhimPashkëve në këto kohë të vështira u përzgjedhim:

Urimet tona më të mira të gjithë miqve dhe të njohurve Ortodoksë!


Pashkët 2021, vërtet ende janë në një kohë të vështirë. Por, shpresoj që Pashkët të jenë të lumtura.

Shpresoj se Pashkët janë të shkëlqyera për të gjithë

Shpresoj se Pashkët janë një kohë për të patur në zemër festiven, dashurinë, dëshirën për jetën e bukur të familjes!

Epo le të festojmë Pashkët, e kremtja e tërëndritshme e Pashkës na fton plot hare të shkëlqejmë nga gëzimi, të çliruar nga robëria e pasioneve vdekjeprurëse, nga çdo element i errët, i fshehur në thellësinë e egos sonë.


8 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page