PA KOMENT: KA THËNË FAIK KONICAPërzgjodhi Frank Shkreli*


15 Dhjetor 1942 - Përvjetori i vdekjes së shqiptarit të madh Faik Konicës

--Vdiq i vetëm dhe me 15 dollarë në xhep --


Më 27 tetor 1928, në Uashington DC u nënshkruan dy akte të rëndësishme dypalëshe midis presidentit të SH