top of page

PËRTEJ XHAKETËS


PËRTEJ XHAKETËS

Përtej xhaketës,

qoftë e re,

qoftë e vjetër!

Qoftë firmato,

qoftë e thjeshtë,

qoftë me arna

e qepur apo shqepur!

Qoftë ngyrë blu,

qoftë e kuqe a mavi,

qoftë e lagur me ujë,

në dëborë dhe shi!

Ka një zemër,

ka një shpirt,

që nuk është e lehtë,

ta shohë çdo sy!

@Xhavit Gasa!

16 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page