Përmbledhja me poezi "RRËMBEJA RREZET DIELLIT" është e katërta në radhë.


Ildije Xhemali

Mikesha dhe Miq, po ndaj me ju një gëzimin tim. Përmbledhja me poezi " RRËMBEJA RREZET DIELLIT" është e katërta në radhë.

FALENDEROJ FAMILJARËT E MI QË MË FALIN QETËSINË SHPIRTËRORE , që unë të hedh në letër fjalën e zemrës. PËR përmbledhjen e katërt ka sponcorizuar një mikesha ime, lexuese, të cilën unë e kam falenderuar që në faqen e parë.

Falenderoj zotërinjtë që shkruan parathënien e përmbledhjeve poetike: "LULLE mbi THINJA" z. KUJTIM HAJDARI. "PETALET e SHPIRTIT" z. VULLNET MATO. "RRËMBEJA RREZET DIELLIT" z AGIM BAJRAMI.48 views0 comments

Shkrimet e fundit