PËRDITSHMËRI

Updated: Nov 22, 2019


Lida Lazaj

Nga Lida LazajAtlete Blu Motion, ose të çfarëdo firme tjetër, me kushtin e vetëm, që nëse qytetit s'ia bëj udhëtimin më të lehtë të mos i bëhem kokrrizë rëre në sy.

Pantallona Lindex si pemë shëtitëse me ngjyra vjeshte.

Domosdoshmërisht xhaketën e babait, për t'u mbrojtur nga rrufe e shira të beftë, por edhe fushë busulle dhe një mendim të ri shigjetë orientuese.

Dhe natyrisht pak kokëdhimbje.

Ah, dhimbje koke, gratis ti jep kjo kohë marroke.


#lida #lazaj

12 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif