Përballë e kundër Bashës


Me Lulzim Bashën, PD drejt fitores së madhe e të pashmangshme


Nga Skënder Sadri KAPITI


Partia Demokratike , reformatori i saj Lulzim Basha në këto zgjedhjet e 25 Prillit 2021 arriti maksimumin e rezultatit në historine e PD-së pas asaj të vitit 1992, pavarësisht se Basha nuk pati mirëkuptimin dhe as lehtësira për të aplikuar një politikë rrënjësisht reformatore në PD, pasi ai u pengua nga elita e vjetër politike, nga ata prej të cilëve PD ishte kapur dhe shfrytëzuar për interesa personale e nepotiko-klanore.

Përballë e kundër Bashës u rrjeshtuan edhe interesaxhinjt e deviatorët e tjerë që u shpërndanë dhe formuan partiza fantazmë me qëllim dëmtimin sa të mundnin, Partinë Demokratike dhe sidomos te Lulzim Bashën.

PD nuk u shkëput tërësisht dhe as sa e si duhet nga sindroma e egoizmit, inatit dhe hakmarrjes kundër vizionit e