PËR VENDOSJEN E NJË TRADITE
Nesër më 26, Maj, 2021, unë mbush 81 vjeç.

Do të ngrë një dolli virtuale edhe me ju, shokët dhe miqt e mi.

Dëshiroj shumë që kjo dolli të ngrihet në orën 12.00 dhe të kthehet në traditë edhe në përvjetorët tuaj.


I juaji përgjithmonë,

Sotir Athanasi,

Athinë, 25, Maj, 2021.