...për Turqinë dhe Erdoganin


Ish-Kryeministri S.Berisha dhe Kryeministri E. Rama për Turqinë dhe Erdoganin


Nga Skënder Sadri KAPITI


Për marrëdhëniet dhe për aleancën strategjike Shqipëri-Turqi , për Turqinë dhe presidentin Erdogan dhe për atë se cfarë ka bërë dhe bën Turqia për Shqipërinë dhe Kosovën duhet të dëgjojmë atë se cfarë deklarojnë shtetet shqiptare, shtetarët, kryeministrat, ministrat, ambasadorët e cdo kohe; duhet të degjojmë diplomacinë, akademinë dhe institucionet e shtetërore shqiptare dhe jo shpifarakët, ngatërrestarët, halabakët dhe as lehallapazanët turkofobë e islamofobë, as mercenarët e zgjatimet mediatike të Athinës e Beogradit si dhe as disa media te tilla të sponsorizuara nga paraja e Athinës dhe e Beogradit për të promovuar agjendat tinëzare e djallëzore antishqiptare të tyre dhe as të disa qarqeve e politikanëve po të tilla edhe nga disa vënde europiane.

Disa farë islamofobësh e turkofobësh gazetarë e analistë në Kosovë që botojnë e shkruajnë dhe ua boton shkrimet e tyre mediokre gazeta “BOTA SOT” “shqetësohen”pse në Kosovë janë 95% të besimit musliman, shqetësohen pse ndertohet nga fonde