top of page

PËR TË THËNË MIRËMËNGJESE ç’është vdekja? – Një zero , një hiç,

Ndoshta një gjithçka është patjetër,

Që lind nga e panjohura dhe shkon

Drejt të pakuptueshmes,

Një absurd njëlloj si lindja,

Sinonime të njëra tjetrës,

Edhe pse mohoen,

Dashurohen marrëzisht.

Po ç’është vdekja konkretisht?

Një “Natën e Mirë” kur shkojmë për të

Fjetur

Dhe harrojmë çuditërisht

Të zgjohemi

Për të thënë MIRËMËNGJES…

NË VARRIMIN TIM…

(Shaka e trishtuar)

Në varrimin tim mos e ftoni XHESIN,

Maçokun, se do qajë me mjaullimë,

As KUPERIN, qenin,

Se do lëpijë trupin tim të ftohtë! Dhe do qajë me angullimë…

Ftoni një BUDALLA, që të bërtasi sa më fortë:

“KU JE?, Ç’BËNË?, KU DO SHKOSH O IDIOT?”…

Athinë 7- 10- 2021

26 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page