top of page

PËR NjË COPË JETË...


Kasam Shaqirvela

Koha kalon fare pa u hetuar... rrjedh si uji i lumit për tek deti ecë veç përpara, pa u menduar na mbetet barë përmbi shpinë halli i mbijetesës dhe derti...

Edhe plakja duket hapur... mosha si metili jonxhën e ka kapur nga albumi i vjetër, ngjitur në fletë fotoja e zverdhur në kalim kohe të flet pa zë për një copë jetë...

© K. VELA

13 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page