Për librin “Dashuri jugu” të F. Terziut.


Myslim Maska

Janë të rrallë krijuesit e të gjithë zhanreve, që kur i lexojmë, na bëjnë të habitemi e të marramendemi!... Për kënaqësitë estetike që na japin, për idetë e freskëta, për konceptimet origjinale, për figurat poetike brilante, të pa konsumuara, të virgjëra, për imazhet dhe për mesazhet meditative - filosofike që na përcjellin…

Një nga këta, është dhe poeti i mirënjohur Fatmir Terziu.