top of page

...për atë diktator të përbindshëm


I dashur Profesor Vedati,

Jam plotësisht në një mendje me ju lidhur me vlerësimet që i bëni figurës së kriminelit Enver Hoxha. Sa herë që kohët e fundit bie fjala për atë diktator të përbindshëm, më vjen menjëherë ndër mend karakterizimi mjafi i goditur, bukur demaskues, që Zonja e Nderuar Shqiptare, intelektualja dhe politikania me emër, Vjosa Osmani, i ka bërë figurës së Kryetradhtarit të regjur në shërbim të Beogradit Hashim Thaçi. Ajo ka deklaruar: “O popull i Kosovës! Hashim Thaçi është faqja më e zezë e vendit tonë”. Këtë deklaratë ajo e ka bërë publike më 10 qershor 2020, në kanalin televiziv “Blue Tv” dhe unë po jua citoj sipas faqes së internetit “Gazeta e Kosovës” të po kësaj date. Krimineli Enver Hoxha është faqja më e zezë jo vetëm e atdheut amë, por edhe e mbarë kombit shqiptar.

Ju uroj shëndet dhe mbarësi.

Eshrefi

18 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page