O ZOT, PO UNË Ç’TË DUHEM ENDE NË TOKË


Iliriana Sulkuqi

O ZOT, PO UNË Ç’TË DUHEM ENDE NË TOKË, KUR VDEKJET S’I NDALOKAM DOT...?

...EDHE VDEKJA KISHTE BUKURINË E SAJË, ME DINJITETIN PREJ LOTI, AMANETI, NGUSHËLLIMI... , NJË GRUSHT ME DHÈ, KURORA LULESH..., BETIME DHE PREMTIME... - PËR VAZHDIMËSI... ... EDHE VDEKJA KISHTE DHIMBJE PREJ DHIMBJEJE... ... ...POR, EDHE VDEKJA U SHËMTUA SOT. ...EDHE VDEKJA MBETI PA VARR. ...EDHE VDEKJA U TREMB NGA VETJA.... ...EDHE VETË FJALA : “NGUSHËLLIME ...” - NGRIU ... ... LAMTUMIRË, të gjithë ju, të ikurit e papritur! LAMTUMIRË, JU - POETË, SHKRIMTARË, PIKTORË, ARTISTË, SPORTISTË...! KENI NJË FAT QË JO GJITHKUSH MUND TA KËTË - PËRJETËSINË. DHIMBJEN NUK E TREGON FJALA E SHKRUAR...AJO FSHIHET BRENDA SHPIRTIT...

-RIARDHSHI NË BOTËN E PAQES!

Iliriana - Qarje pa zë..., për të gjithë bashkëkohësit dhe miqtë e shpirtit tim: Poetë, Shkrimtarë , Aktorë, Piktorë, Artistë... Brooklyn, NY, 27 Nëntor, 2020

35 views0 comments

Shkrimet e fundit