top of page

O ZË I BUKUR QË SOT TË DËGJOVA


Sami Hidri

Indianola Iowa - AmerikeO ZË I BUKUR QË SOT TË DËGJOVA


O zë I bukur që sot të degjova

Ato bukuritë e natyrës me ty I shtova

Të isha zog do fluturoja

Ate shpirtin tënd të gezojaTë isha zog tek ty do vija

Pranë teje të rrija dhe të të shihëja

Pranë hijes tënde të qëndroja

Të të merrja ty dhe në male të shkoja


SOT ME TY ISHA NË TË GJITHË DITËN


Sot me ty isha në të gjithë ditën

Më hape sytë më solle dritën

Me ty gjithmonë unë clodhem

Gjithashtu edhe në male kur ndodhemSytë e tu ku më cuan

Lart në qiell kur zogjtë kaluan

Me mall të shoh kudo ku je

Natën më zgjove dhe nuk po fle


18 Mars 2021

35 views0 comments

Comments


Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page