top of page

O JU ZOGTË E BUKUR


Sami Hidri

Sami  Hidri Iowa- USA O JU ZOGTË E BUKUR O ju zogjtë e bukur ku shkoni Fjalët e mija ku do ti coni Ajo që dua ju pret tek dera Që tju japë manaferra Atje ju pret tek lulet shumë Që i mori pranë një lumë Tek to të shkoni kur ti mbjellë Atje ti marrë dhe tek ju ti sjellë 19 Janar 2020 TY TË MENDOJ O zoti tim çdo gjë më ke dhënë Në çdo vënd që më ke shpënë Të dëgjoj ty fçfarë thua për ditë Se ti më sjell mirësitë Kaloj fusha male dhe lëndina Kaloj brigje dhe rrethina Ndaloj një cast dhe ty të mendoj Përsëri eci dhe eci dhe nuk ndaloj 22 Janar 2020 NGA GJUMI I MËNGJEZIT TA ZGJONI Zogjtë drejt teje po fluturonin Ata që dërgova tek ty po shkonin Drejt teje u drejtuan Mbi pemët e tua belbëzuan Të dërgova me ta habere Kur qëndronin mbi manaferre Shkoni ju thashë atë takoni Nga gjumi i mëngjezit atë të zgjoni 25 Janar 2020

20 views0 comments

Shkrimet e fundit

fjalaelireloadinggif.gif
bottom of page